Фотоконкурс — ”Літні спогади” організований
Фотофорумом HQ4U.org разом із фотографом Ігорем Бабенко (
Офіційні фотохостинги конкурсу:
Шановні форумчани, учасники конкурсу, відвідувачі!
Підійшов до завершення наш фотоконкурс ”Літні спогади”. З понад 90 надісланих робіт відібрано для участі 63 роботи. Фотоконкурс відбувся завдяки генеральному спонсору
Я хочу окремо подякувати про-фотографу
Не можу не відмітити, сумну смугу під час проведення. Ідеолог фотоконкурсу, нами шанований фотограф Ігор Бабенко раптово покинув цей світ у дуже молодому віці. Що стало трагічним шоком для нас усіх - рідних, друзів, знайомих.
Так ось, після ретельної, детальної оцінки всіх фоторобіт жюрі фотоконкурсу визначило переможців:
1-е місце, Гулий Олександр Олександрович, 20 років, м.Київ

2-е місце, Новікова Олена Миколаївна, 30 років, м. Енергодар-3

3-е місце, Погорєлова Анастасія Андріївна, 21 рік, м. Київ

Думаю, у багатьох виникнуть питання щодо критеріїв та підходів оцінки фотографій. Просив би фотографів-членів жюрі коротко описати. Адже крім емоційної, художньої сторони фотографій, оцінювалась технічна сторона.

Вход

Цитата

Хорошее фото ребнка, но это же не конкурс "Мой малыш"

странное проведение лета за СИГАРЕТОЙ
Технически она наерно самые верные из присланных фоторабот, но увы нк вызывают эмоций под тему "летние воспоминания".

У Вас хорошие работы, но никогда не писылайте на конкурсы работы с авторством. Этот нюанс стоит дисквалификации.

Эмоционально это мой фаворит. Но технически, композиционно я не могла допустить данную фотоработу что бы она стала победителем
такие фотографии смотртряться хорошо когда они фотографирутся на пленчу и желательно ЧБ, но не на цифровой фотоапарат и не в переводе в сепию