Давно вже виникла ідея всім зустрітись разом, познайомитись в реалі, поспілкуватись, обговорити все що наболіло . За святами, активність форуму трохи знизилась. Думаю травень - чудова погода, гарна нагода організувати вилазку за місто на природу, де всім в невимушеній атмосфері за пивом (чи... ) обговорити напрямки розвитку форуму та сайту, інших ідей і взагалі, гарно провести час.
Тож плануємо з другої декади травня (після 9-11 травня)... Ваші ідеї, побажання, ми зі сторони адміністрації максимально сприятимемо!
Замечательная идея!!!!
Народ давайте свои идеи и пожелания, природа сейчас в самом соку фотики на пле-чо! и вперед!!!!!
ШАшлык машлык танцы шманцы - уверена будет весело!
вопрос даже не столько когда а как и куда)))
можно ведь и в лес с палатками а можно и просто на день посидеть может у когото есть места куда они постоянно ездят?
Я подписываюсь, но особых мест не знаю, решайте, кто знает.)
<!--coloro:#4B0082--><span style="color:#4B0082"><!--/coloro--><!--fonto:Comic Sans MS--><span style='font-family: "Comic Sans MS"'><!--/fonto-->Художественная ценность этой фотографии в том, что она мне нравится. <!--fontc--></span><!--/fontc--><!--colorc-
-></span><!--/colorc-->
Так потихоньку определяемся с целью - шашлык и все что ему сопутствует + фотопрогулка по окрестностям места шашлыка))
Теперь нужно подумать о том где?
просто хочется что б и природы побольше и людей поменьше и что б добираться удобно
Пуща - вариант хороший, но там как говориться цивилизация уже протянула свои щупальца. Оставляем как вариант кто еще знает места?
Может кто то знает места под Вышгородом?
Или же даже если это будет в нескольких остановках электричкой от Киева, думаю вообще хорошо...
Обсуждаем дальше.))
Так потихоньку определяемся с целью - шашлык и все что ему сопутствует + фотопрогулка по окрестностям места шашлыка))
Теперь нужно подумать о том где?
просто хочется что б и природы побольше и людей поменьше и что б добираться удобно
Пуща - вариант хороший, но там как говориться цивилизация уже протянула свои щупальца. Оставляем как вариант кто еще знает места?
Может кто то знает места под Вышгородом?
Или же даже если это будет в нескольких остановках электричкой от Киева, думаю вообще хорошо...
Обсуждаем дальше.))
Пуща вариант отличний, а по поводу людей - так возле пущи замечательная природа - лес. Сам там не раз отдихал и знаю так как не живу на Виноградаре мне в пущу 10 минут ехать
Ще можна ворзель, десь під києвом. говорять там супер але я не знаю де, або на десну
До Ворзеля можна дібратися маршруткою від м. Нивки, їхати 30хв. Або ж електричкою. Там переважно ліси, майже немає води (озер, рік). Є озеро в самому містечку.
Ось мапа. Ворзель знаходиться за Ірпінем.
Вважаю, що Ворзель як місце для відпочинку без власного авто не є ГУТ.
Імхо, краще місце це Китаєво (Мишоловка), з одногу боку Пірогово, з іншого Дніпро і з гірок видно Конча-Заспу. Однак, тре приїзжати з самого ранку, бо всі місця із видом на Дніпро займають навіть у звичайні будні ))
Крім того в Китаєво є церкви, печери, озера. Про Дніпро вже згадував.
Дивитися тут, мережива із озер, зверху гори і ліс. http://maps.google.c...p...021629&z=16
До Ворзеля можна дібратися маршруткою від м. Нивки, їхати 30хв. Або ж електричкою. Там переважно ліси, майже немає води (озер, рік). Є озеро в самому містечку.
Вважаю, що Ворзель як місце для відпочинку без власного авто не є ГУТ.
Імхо, краще місце це Китаєво (Мишоловка), з одногу боку Пірогово, з іншого Дніпро і з гірок видно Конча-Заспу. Однак, тре приїзжати з самого ранку, бо всі місця із видом на Дніпро займають навіть у звичайні будні ))
Крім того в Китаєво є церкви, печери, озера. Про Дніпро вже згадував.
Дивитися тут, мережива із озер, зверху гори і ліс. http://maps.google.c...p...021629&z=16
Ніколи там не був, дивно, є такі чудові місця, про які навіть гадки не мав! Дякую! Вже є Китаєво, Пуща-Водиця. Ворзель я так розумію відпадає?
Дібратися можна маршруткою від центрального автовокзалу, що йде по проспекту Науки, або від м. Видубичі, по окружній декілька зупинок автобасом чи маршруткою )) А потім ніжками 10-15 хв, в залежності від швидкості ніг на км/год.
Поддерживаю идею!!!
В Пущу не рекомендовал бы! Там очень много народу, один на одном сидят!
Лучше Вышгородское направление в сторону Лютежа! Маршруток ходит от площади Шевченко полно!
Там и море и лес!!!
Сообщение отредактировал soikon: 07 Май 2008 - 21:07
Хлопці та дівчата, підтримую цей проект, але мені здається не варто переобтяжувати травень - цей місяць де свято йде за святом ( а в мене щей, до речі, зустріч одноклассників на носі) та вибрати будь-яку п'ятницю червня, коли в форумі активність буде ще меньша, (я не каркаю - так мені здається) а погода та настрій будуть вже повністю літніми. Поміркую про місце...
<!--coloro:#4B0082--><span style="color:#4B0082"><!--/coloro--><!--fonto:Comic Sans MS--><span style='font-family: "Comic Sans MS"'><!--/fonto-->Художественная ценность этой фотографии в том, что она мне нравится. <!--fontc--></span><!--/fontc--><!--colorc-
-></span><!--/colorc-->